De Baeckermat

De Streekpakketwinkel is een webwinkel van De Baeckermat in Westdorpe. Wat ooit begonnen is als een boerderijwinkel in een oude paardenstal, is inmiddels uitgegroeid tot een winkel met een groot assortiment streekproducten uit het Zeeuwse land.

Genieten in een ongedwongen sfeer met prachtig uitzicht op de landerijen van Westdorpe, of u nu in de zomer op ons terras zit te eten of in de winter aanschuift aan een van de tafeltjes rond de open haard. Overal ervaart u de sfeer uit de landelijke omgeving.

In de Baeckermat wordt nog geleefd zoals het er vroeger aan toe ging op het boerenbedrijf van de familie Baecke-Kerckhaert, gelegen aan de achterkant van het restaurant. Dat betekent ieder seizoen weer nieuwe gerechten op de menukaart. De asperges in het voorjaar, de verse aardbeien in de zomer, en het wildmenu en de mosselen in de herfst en wintermaanden. In de Baeckermat proeft u alle seizoenen.

Al onze gerechten worden bereid met verse producten uit onze eigen Landwinkel. De frieten worden gemaakt van onze eigen geteelde aardappels, de trots van ons boerenbedrijf. Zowel op de grote als de kleine kaart, die te downloaden is via onze website, is een uitgebreide keuze te vinden aan lunch -en dinergerechten. Maar ook voor buffetten en recepties voor diverse familieaangelegenheden bent u van harte welkom in de Baeckermat. Verder verzorgen wij ook vergaderingen met diverse faciliteiten zoals een beamer, microfoons, laptop en draadloos internet. Hierbij staan een persoonlijke benadering en een warme sfeer voorop.

 

Kom eens een kijkje nemen in ons restaurant !

Bezoek onze website: www.debaeckermat.nl